مرکز فرهنگی حیدر علی اف

نام پروژه: مرکز فرهنگی حیدر علی اف
سال ساخت: ۲۰۱۲-۲۰۰۷
مساحت: ۱۰۱.۸۰۱ متر مربع
 از زمان استقلال باکو در سال ۱۹۹۱، جمهوری آذربایجان به شدت در نوسازی و توسعه زیر ساخت های باکو و سبک معماری این شهر، خروج از میراث خود در اصول مدرنیسم شوروی سرمایه گذاری کرده است.
در سال ۲۰۰۷ در رقابتی میان معماران به نام دنیا، طرح زاها حدید (Zaha Hadid) انتخاب شد. این پروژه مرکز فرهنگی حیدر علی اف در سال ۲۰۱۲ به پایان رسید.
 هدف از طراحی و ساخت مرکز مرکز فرهنگی حیدر علی اف، تبدیل شدن به ساختمان اصلی به منظور انجام برنامه های فرهنگی این کشور، معافیت ها از اصول سفت و سخت معماری و اغلب به یاد ماندنی شوروی که به وفور در باکو دیده می شود، بیان احساسات از فرهنگ آذری و خوش بینی به یک ملت که جلوه ای از آینده است نیز می باشد.

 

گروه:

درجه هتل:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *