ایتالیا (اروپا)

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا و پایتخت آن شهر رم است. این کشور از شبه‌ جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیل و ساردِنی در دریای مدیترانه تشکیل شده‌است. امروزه ایتالیا کشوری توسعه‌ یافته است و جزو گروه هشت به‌شمار می‌آید.

واحد پول این کشور یورو و زبان رسمی آن ایتالیایی است. جمعیت ایتالیا ۶۰ میلیون و ششصد هزار نفر است و ۹۱٫۶ درصد مردم آن مسیحی هستند.

ایتالیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا و بیست و سومین کشور پرجمعیت دنیا است. ایتالیا آب‌ و هوای معتدل فصلی دارد و آب‌وهوای مناطق ساحلی آن با شرایط هوایی کوهستان‌های داخلی تفاوت زیادی دارد.

دو کشور مستقل بسیار کوچک به نام‌های واتیکان و سان مارینو در درون خاک ایتالیا قرار دارند و یک تکه از خاک ایتالیا نیز بیرون از خاک اصلی این کشور و در سوئیس قرار دارد که کامپیونه دیتالیا نامیده می‌شود.

رم، پایتخت ایتالیا، به عنوان پایتخت امپراتوری روم و اقامتگاه پاپ، برای سده‌های پیاپی از مراکز سیاسی و مذهبی تمدن غرب بود.

پس از فروپاشی امپراتوری روم، منطقه ایتالیا به مناطق و شهرهای خودگردان بسیاری تقسیم شده‌ بود. (ازجمله جمهوری ونیز و دولت کلیسا) ولی واحدهای مختلف سیاسی در منطقه ایتالیا در سال ۱۸۶۱ متحد شده و کشور کنونی ایتالیا را به‌وجود آوردند.

نقشه گوگل

وضعیت تور:

پیشنهادهای ویژه:

گروه:

مــدارك لازم جهت اخذ ویزای ایتـالیـا:
– اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

– فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،

* به علاوه یكسری فتوكپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

– تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)

– 2 قطعه عكس 5/3 ×5/4 رنگی،  زمینه سفید و كاملاً  از رو به رو بدون عینك و جدید .

–  تر جمه انگلیسی شناسنامه از تمام  صفحات.

– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به كار،  روزنامه رسمی،  پروانه كسب، پروانه مطب و كارت نظام پزشكی مسافر.

* در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.

(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت)

*   كسانی كه فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

– برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

– برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حكم بازنشستگی و  كارت بازنشستگی و  آخرین فیش حقوقی

الزامی است.

– پرینت  انگلیسی حساب جاری بانكی 3 ماه گذشته  با مهر و امضاء (توسط بانك)

– ترجمه انگلیسی سند مالكیت به نام مسافر (تمام صفحات)

***  ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال  با مهر و تائید

دادگستر ی و وزارت امور خارجه…

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.