تور تایلند 7 شب

جزئیات تور

  • مدت: 7 شب و 8 روز
  • تور 4 شب بانکوک + 3 شب پاتایا: مشاهده پکیج
  • تور 7 شب و 8 روز پوکت: مشاهده پکیج
  • تور 7 شب و 8 روز پاتایا: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: بليط رفت و برگشت پرواز ماهان – ويزا– اقامت با صبحانه– راهنماي فارسی زبان– ترانسفرفرودگاهی– یک عدد سیم کارت رایگان برای هر اتاق- گـشت شهری –بیمه مسافرتی
توضيحات :
1-پرواز و هتل  بصورت چارتر و غير قابل استرداد مي باشد .
2- قیمت ها به ریال می باشد. پرداخت 50% کل هزینه تور در زمان رزرواسیون ضروری می باشد.
3-نرخ کودک زیر 2 سال 450.000 تومان می باشد .
4-در صورت عدم کانفرم هتل ، هتل مشابه جایگزین میگردد .
5- مدارک مورد نیاز : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار +کپی شناسنامه +  کپی کارت ملی + گردش حساب بانکی با حداقل 7 میلیون تومان + 2 قطعه عکس رنگی تمام رخ با پشت زمینه سفید
6-مسئوليت كنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده  مي باشد و آژانس آیسان پرواز هيچگونه مسئوليتي در قبال ممنوعيت خروج از كشور مسافر ندارد

 

شرایط دریافت ویزای تایلند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند:

اصل پاسپورت+یک قطعه عکس+کپی شناسنامه+اصل بلیط هواپیما+مشخصات فردی+کپی کارن ملی (حضور مسافر در ایران الزامی می باشد.)

مدت ویزا:

  • عادی سینگل ——> 38 یورو                   تحویل: 1 هفته کاری
  • عادی دبل ———-> 73 یورو                   تحویل: 1 هفته کاری
  • فوری سینگل —–> با هماهنگی            تحویل: 3 روز کاری
  • فوری دبل ———> با هماهنگی            تحویل: 3 روز کاری

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌گردد. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید، از اماکن توریستی دیدن کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠کیلوگرم- اجناس دلخواه خود را بخرید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود؛ (در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.)
توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به طور جداگانه تکمیل شود.

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *