تور دبی (برگزار شده)

جزئیات تور

  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • تور دبی ویژه نمایشگاه: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: بلیط رفت وبرگشت -ویزاعادی -3 شب و 4 روزاقامت درهتل همراه باصبحانه براساس سرویس هتل- ترانسفرفرودگاهی راهنمای فارسی زبان + بیمه مسافرتی

 

پرداخت 50% مبلغ تور در هنگام ثبت نام الزامیست

پرواز و هتل چارتر و غیر قابل استرداد میباشد

در صورت عدم صدور ویزا از سوی سفارت و یا تاخیر در صدور آن هتل (FULL NOSHOW ) هیچ مبلغی استرداد نمی گردد.

مسئولیت کنترل پاسپورت از جهت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و از بابت اعتبار پاسپورت به عهده اژانس ثبت نام کننده می باشد و اژانس آیسان پرواز در این مورد هیچگونه مسئولیتی ندارد

شرایط دریافت ویزای امارات

مدارک لازم برای اخذ وبزا دبی:

کپی رنگی پاسپورت + یک قطعه عکس 3*4 + چک ضمانت برگشت +تعهد نامه

مدت ویزا:       

  • 14 روزه عادی ——> 275 درهم            تحویل:یک هفته کاری
  • یکماهه ———–> 320 درهم            تحویل: یک هفته کاری
  • سه ماهه ———> 1200 درهم          تحویل یک هفته کاری


انواع شرایط اخذ ویزای دبی :

از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.
• صدور ويزا برای افراد بالای 60 سال نيز بسيار مشکل می باشد.
• در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود.

در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد، میبايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد

ویزای ترانسپورت – این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت 14 روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای 3 شب و4 روز از این نوع ویزا استفاده میکنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *