یونان+فرانسه (برگزار شده)

جزئیات تور

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
4*BB 6.690.000 8.690.000 5.890.000 4.890.000 ---

خدمات تور: بلیط رفت و برگشت-ترانسفر فرودگاهی- اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه-ویزا شینگن-بیمه مسافرتی+گشت شهری
توضیحات:
1- نرخ INF، ده درصد بزرگسال می‌باشد.
2- نرخ‌ها به تومان می باشد.
3- صدور بیمه برای افراد بالای 60 سال اجباری و مبلغ آن جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
4- مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین از بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بر عهده مسافر و آژانس ثبت‌نام کننده می‌باشد و در صورت بروز هرگونه مشکل در این خصوص مسئولیتی به عهده این آژانس نمی‌باشد و کلیه هزینه‌های مربوط براساس قوانین و مقررات اخذ می‌گردد.
5- پرداخت 50% مبلغ تور در زمان ثبت نام الزامی می‌باشد.
6- در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت، این شرکت هیچ تعهدی را در صدور نخواهد داشت و پس از کسر مبلغ 150 یورو، الباقی مبلغ مستردد می‌گردد.
7- شرایط کنسلی در زمان ثبت نام مشخص می‌گردد.
8- ضمانت بازگشت به ازای هر نفر، 450 میلیون تومان وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی به همین مبلغ می‌باشد.
9- در صورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور، تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.

مــدارك لازم جهت اخذ ویزای یونان:

  • اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)
  • اصل گذرنامه باطل شده  و فتوكپی كلیه صفحات گذرنامه (در صورت وجود)
  • فتوكپی گذرنامه ازتمام صفحات.
  • تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)
  • 3 قطعه عكس 4×6 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو.
  • ترجمه رسمی شناسنامه مسافر با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به كار، روزنامه رسمی، پروانه كسب اتحادیه، اساسنامه شركت ، گواهی اشتغال به تحصیل و  گواهی بازنشستگی با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.
  • در گواهی اشتغال به كار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام و سمت مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.
  • ترجمه رسمی حساب بانكی 3 ماهه گذشته یا حسابهای پس انداز با تائید وزارت امور خارجه.
  • ترجمه رسمی اسناد ملكی با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

مــدارك لازم جهت اخذ ویزای فرانسه:

  • اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)
  • اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
  • فتوكپی از صفحات 2-9 گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریكا، كانادا، استرالیا…
  • اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
  • تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)
  • 3 قطعه عكس 3.5 ×4.5 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو (فاصله فوقانی سر تا چانه 32 میلیمتر باید باشد.)
  • فتوكپی از تمام صفحات شناسنامه.
  • گواهی اشتغال به كار، روزنامه رسمی، پروانه كسب به نام مسافرو لیست بیمه كاركنان.
  • در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد (همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت)
  • برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.
  • برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل ،كارت دانشجوئی، مدارك شغلی ومالی والدین یا همسر الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حكم بازنشستگی، كارت بازنشستگی، دفترچه بیمه و آخرین فیش حقوقی الزامی  است.
  • پرینت حساب جاری بانكی 3 ماه گذشته شخصی و مربوط به شركت  با مهر و امضاء. توسط بانك.
  • فتوكپی سند مالكیت به نام مسافر (تمام صفحات)
  • ترجمه رضایت نامه محضری اجازه پدر برای فرزندان زیر 18 سال متقاضی ویزا (همراه مادر) با تائید وزارت امور خارجه.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *