یونان+ایتالیا (برگزار شده)

جزئیات تور

  • قیمت: از 6.690.000 تومان
  • مدت: 2 شب آتن+4 شب رم
  • یونان-ایتالیا: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
هتل 4 ستاره 4*BB 6.690.000 8.690.000 5.890.000 4.890.000 ---

خدمات تور: بلیط رفت و برگشت -ترانسفر فرودگاهی-اقامت در هتل های 4 ستاره با صبحانه- ویزا شینگن-بیمه مسافرتی-گشت شهری

شرح گشت: در هر شهر یک گشت شهری به همراه راهنمای انگلیسی زبان

مدارک مورد نیاز:

  1. تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر
  2. اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با امضای دارنده پاسپورت در صفحه 2 پاسپورت‎های جدید
  3. دو قطعه عکس رنگی 4*3 تمام رخ با زمینه روشن
  4. اصل و ترجمه رسمی کلیه صفحات شناسنامه
  5. اصل و ترجمه رسمی سند مالکیت ملک به نام متقاضی
  6. گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی و ممهور به مهر برجسته بانک مربوطه
  7.       الف) حساب جاری: پرینت گردش حساب 3 ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  8.       ب) حسابهای دیگر (اعم از پس انداز و غیره)
  9. پزشکان:   اصل و ترجمه رسمی پروانه طبابت و ترجمه رسمی کارت نظام پزشکی
  10. مشاغل آزاد: اصل و ترجمه رسمی جواز کسب
  11. مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی از سازمان مربوطه، فیش حقوقی و ترجمه رسمی هردو مدرک
  12. مشاغل غیر دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی از شرکت مربوطه، با ذکر حقوق و ارائه ترجمه رسمی آگهی تاسیس آن شرکت
  13. پاسپورت قبلی به همراه کپی وبزاهای قبلی (آمریکا، کانادا، شینگن) در صورت داشتن
  14. بازنشستگان: حکم بازنشستگی به زبان انگلیسی (اصل و ترجمه رسمی)

نکته: کلیه مدارک باید با ترجمه رسمی و ممهور به مهر تاییدیه دادگستری و مهر تایید وزارت امور خارجه باشد.

توجه: مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده جهت مصاحبه در سفارت حضور داشته باشند، در غیر این صورت مسئولیتی به عهده این شرکت نمی‎باشد و کلیه هزینه‎ها براساس قوانین و مقررات دریافت خواهد شد.

توضیحات:

  1. نرخ INF، ده درصد بزرگسال می‎باشد.
  2. نر‎خ‎ها به تومان می‎باشد.
  3. صدور بیمه برای افراد بالای 60 سال اجباری و مبلغ آن جداگانه مازاذ بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
  4. مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین از بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بر عهده مسافر و آژانس ثبت نام کننده می‎باشد و در صورت بروز هرگونه مشکل در این خصوص مسئولیتی به عهده این شرکت نمی‎باشد و کلیه هزینه‎های مربوطه براساس قوانین و مقررات اخذ می‎گردد.
  5. پرداخت 50% مبلغ تور در زمان ثبت نام الزامی می‎باشد.
  6. در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت این شرکت هیچ تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت و پس از کسر مبلغ 150 یورو، الباقی مبلغ مسترد می‎گردد.
  7. شرایط کنسلی در زمان ثبت نام مشخص می‎گردد.
  8. ضمانت بازگشت به ازای هر نفر، 45 میلیون تومان وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی به همین مبلغ می‎باشد.
  9. در صورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور، تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.

مــدارك لازم جهت اخذ ویزای یونان:

  • اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)
  • اصل گذرنامه باطل شده  و فتوكپی كلیه صفحات گذرنامه (در صورت وجود)
  • فتوكپی گذرنامه ازتمام صفحات.
  • تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)
  • 3 قطعه عكس 4×6 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو.
  • ترجمه رسمی شناسنامه مسافر با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به كار، روزنامه رسمی، پروانه كسب اتحادیه، اساسنامه شركت ، گواهی اشتغال به تحصیل و  گواهی بازنشستگی با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.
  • در گواهی اشتغال به كار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام و سمت مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.
  • ترجمه رسمی حساب بانكی 3 ماهه گذشته یا حسابهای پس انداز با تائید وزارت امور خارجه.
  • ترجمه رسمی اسناد ملكی با ﺗﺄیید وزارت امور خارجه.

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

مــدارك لازم جهت اخذ ویزای ایتـالیـا:
– اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده)

– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

– فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،

* به علاوه یكسری فتوكپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.

– تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل)

– 2 قطعه عكس 5/3 ×5/4 رنگی،  زمینه سفید و كاملاً  از رو به رو بدون عینك و جدید .

–  تر جمه انگلیسی شناسنامه از تمام  صفحات.

– ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به كار،  روزنامه رسمی،  پروانه كسب، پروانه مطب و كارت نظام پزشكی مسافر.

* در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.

(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت)

*   كسانی كه فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

– برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

– برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حكم بازنشستگی و  كارت بازنشستگی و  آخرین فیش حقوقی

الزامی است.

– پرینت  انگلیسی حساب جاری بانكی 3 ماه گذشته  با مهر و امضاء (توسط بانك)

– ترجمه انگلیسی سند مالكیت به نام مسافر (تمام صفحات)

***  ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال  با مهر و تائید

دادگستر ی و وزارت امور خارجه…

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *