تور باکو بهار 98 (برگزار شده)

جزئیات تور

  • مدت: 3 شب و 4 روز
  • تور باکو ویژه 3 , 7 , 10 خرداد: مشاهده پکیج
  • تور باکو خرداد و تیر ماه: مشاهده پکیج
  • خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان و ایران ایر با 30 کیلوگرم بار + ویزا+ اقامت در هتل با صبحانه + راهنمای فارسی زبان + ترانسفرفرودگاهی + بیمه مسافرتی + یک گشت شهری با ترانسفرو یک وعده ناهار

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
AZALEA HOTEL BAKU
BB 1/695/000 2/045/000 995/000 ---
ROYAL BAKU
BB 1/825/000 2/095/000 995/000 ---
LAKE PALACE
BB 1/845/000 2/295/000 995/000 ---
EMERALD
BB 1/895/000 2/295/000 995/000 ---
ATROPAT HOTEL
BB 1/895/000 2/395/000 995/000 ---
West Shine Hotel
BB 1/975/000 2/445/000 995/000 ---
QAFQAZ CITY
BB 2/215/000 2/665/000 995/000 ---
QAFQAZ SPORT
BB 2/295/000 2/745/000 995/000 ---
SAPPHIRE BAKU
BB 2/325/000 2/880/000 995/000 ---
PULLMAN BAKU (KEMPINSKI)
BB 1/525/000 3/130/000 995/000 ---
EXCELSIOR BAKU
BB 2/675/000 3/655/000 995/000 ---
HYATT REGENCY BAKU
BB 2/895/000 4/045/000 995/000 ---
BOULEVARD HOTEL BAKU
BB 3/075/000 4/350/000 995/000 ---
تور باکو بهار ، تور باکو هوایی ، قیمت تور باکو ، ویزا باکو ، تور آذربایجان ، تور ارزان باکو ، بهترین تور باکو ، تور لحظه آخری باکو , تخفیف تور باکو فقط از آیسان پرواز بخواهید .
برای دیدن جاذبه های توریستی و اطلاعات د ر مورد باکو کلیک کنید 
برای خرید بلیط اینترنتی رفت و برگشت  به لینک زیر مراجعه فرمایید
www.aysan24.com

مراکز سرگرمی و تفریحی باکو

 ایچری شهر /مسجد بی بی هیبت/ موزه ملی ادبیات نظامی / قلعه دختر(قیز قالا سی) / مرکز فرهنگی حیدر علی اف / موزه فرش باکو / پارک قوبوستان / آتشگاه یانارداغ / کاخ شیروان شاه
برای کسب اطلاعات در مورد تور باکو با شماره 88546454 تماس حاصل فرمایید

شرایط دریافت ویزای جمهوری آذربایجان

مدارک جهت اخذ ویزای آذربایجان:

1  قطعه عکس 4*3  اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار

 

شرایط ویزا 
ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *